fbpx

Åbent hus med tilmelding tirsdage fra 16-18 og lørdage fra kl. 10-16 – tilmeld dig på 9400@nybolig.dk
Åbent hus med tilmelding onsdage fra kl. 16-18 og søndage kl. 10-16 – tilmeld dig på info@maeglerhuset.dk

Menu

Unik beliggenhed

Horisonten er en treenighed af formfuldendte søjler, som kommer til at have hjemme i grænselandet mellem byens nye kulturelle midtpunkt og Fjordparkens vidtstrakte naturlandskab. Med denne gode placering på Lindholm Brygge i Nørresundby får man både en verden af natur, vand og by, som man nemt på cykel eller løbehjul er tæt på. Fra alle de skønne altaner har man en en udsigt udover horisonten som man aldrig bliver træt af og som kan nydes året rundt.

Omgivelserne byder på stor variation indenfor alle genrer. Bådene sejler henover Limfjorden, og folk surfer og bader ved Strandparken. Det blomstrende skovbryn er hjemsted for tarzanbaner og gode picnicpladser.

Find din bolig her

på kanten af natur og by

Horisontens beliggenhed på kanten af kultur og natur sikrer dig et udsnit af det bedste fra to verdener. Mod vest smyger stierne sig direkte til Fjordparken, et 165.000 m2 stort rekreativt område, som inddeler sig i flere spektakulære miljøer med hver deres mulighed for aktive udfoldelser – alt fra ophold på strandbredden til kanosejlads langs Lindholm Å. Til modsatte side slår naturen over i bylivet. Overgangen markeres ganske symbolsk af Kulturbroen over Fjorden, som bringer dig direkte til Aalborgs nye kulturelle centrum.

 

TÆT PÅ AALBORG

På den anden side af Kulturbroen banker Aalborgs nye kulturelle hjerte i Vestbyen. Her kan man besøge The Lighthouse, som er byens første permanente Street Food marked placeret på Skudehavnen, og snart realiseres transformationen af De Danske Spritfabrikker, som forvandles til Spritten – byens nye kulturpunkt.

Her skabes Aalborgs nye kunstmekka med kunstværket Cloud City, et betagende glaskunstværk, et nyt Art Center, Aalborg Teater og meget mere – fx en udsøgt gastronomisk pendant til Københavns Torvehallerne

Hent salgsmateriale

Hent salgsmateriale

Udfyld venligst dine oplysninger for at downloade salgsmateriale.

HVILKE EMNER ER DU INTERESSERET I?


Ved download af salgsmateriale accepterer du at ejendomsmægleren må kontakte dig pr. telefon eller e-mail med yderligere oplysninger om ejendommen. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.