Åbent Hus på lørdag fra kl. 10 – 16 – tilmeld dig på tlf. 9819 4466

Menu

Unik beliggenhed

Horisonten er en treenighed af formfuldendte søjler, som kommer til at have hjemme i grænselandet mellem byens nye kulturelle midtpunkt og Fjordparkens vidtstrakte naturlandskab. Med denne omhyggeligt velvalgte placering på Lindholm Brygge i Nørresundby går man en verden af oplevelser i møde. Og med natur, by og vand til alle sider er det ikke småting, der er tale om. Kun dronefotos formår at indfange den store helhed, som Lindholm Brygge indgår i. Landskabet forandrer og bevæger sig i en glidende overgang i takt med, at man skuer 360° udover horisonten.

Her finder man noget for enhver smag. Hverdagens oplevelser byder på stor variation indenfor alle genrer. Bådene sejler henover Limfjorden, og folk surfer og bader ved Strandparken. Det blomstrende skovbryn er hjemsted for tarzanbaner og gode picnicplad ser, hvor børnefamilien kan nyde den medbragte frokost.

Find din bolig her

på kanten af natur og by

Horisontens beliggenhed på kanten af kultur og natur sikrer dig et udsnit af det bedste fra to verdener. Mod vest smyger stierne sig direkte til Fjordparken, et 165.000 m2 stort rekreativt område, som inddeler sig i flere spektakulære miljøer med hver deres mulighed for aktive udfoldelser – alt fra ophold på strandbredden til kanosejlads langs Lindholm Å. Til modsatte side slår naturen over i bylivet. Overgangen markeres ganske symbolsk af Kulturbroen over Fjorden, som bringer dig direkte til Aalborgs nye kulturelle centrum.

TÆT PÅ AALBORG

På den anden side af Kulturbroen banker Aalborgs nye kulturelle hjerte i Vestbyen. Her kan man besøge The Lighthouse, som er byens første permanente Street Food marked placeret på Skudehavnen, og snart realiseres transformationen af De Danske Spritfabrikker, som forvandles til Spritten – byens nye kulturpunkt.

Her skabes Aalborgs nye kunstmekka med kunstværket Cloud City, et betagende glaskunstværk, et nyt Art Center, Aalborg Teater og meget mere – fx en udsøgt gastronomisk pendant til Københavns Torvehallerne

Hent salgsmateriale

Hent salgsmateriale

Udfyld venligst dine oplysninger for at downloade salgsmateriale.

HVILKE EMNER ER DU INTERESSERET I?Ved download af salgsmateriale accepterer du at ejendomsmægleren må kontakte dig pr. telefon eller e-mail med yderligere oplysninger om ejendommen.