Åbent hus med tilmelding lørdage fra kl. 10:00 til 16:00 – tilmeld dig på 9400@nybolig.dk / Søndage fra kl. 10:00-16:00 – tilmeld dig på noerresundby@danbolig.dk

Menu

Nyheder

24. november 2020. Skrevet af Mette Tang.

Endnu en glad Horisonten-beboer fortæller

Vi var trætte af havearbejde og renovering!

 

Tina og Peter er flyttet ind på Horisonten i Nørresundby og det har de ikke fortrudt! Vil du også opleve Horisonten? Det kan du på lørdag fra kl. 10 – 16, hvor Nybolig Palle Ørtoft holder Åbent Hus. Tilmeld dig på 9400@nybolig.dk eller på tlf. 9819 4466.

Læs deres fortælling her:

“Vi tog en voldsom beslutning i år 2018 – enten skulle vi starte forfra med at renovere vores hus, eller skulle vi gøre noget helt andet?

Vi faldt over et opslag om Horisonten, og det fangede os faktisk helt vildt. Vi undersøgte mulighederne for, om det kunne lade sig gøre for os at købe en lejlighed til en familie på 4. Til vores glæde var det heldigvis en mulighed.

Lejligheden, som vi endte med at købe på 10. etage, opfylder alle vores ønsker og krav. Vi var især vilde med de 37 m2 altan, som går hele vejen rundt om vores lejlighed, med 6 udgange.

Udsigten er bare fantastisk, der er kig fra Aalborg lufthavn, og over til vester bådelaug. Man bliver simpelthen så glad af at nyde den smukke udsigt. Det at sidde og nyde sin kaffe på altanen er bare fantastisk. Mange tror, det blæser heroppe, men der er mange lækroge man kan side i hvis man vil. Så blæsten skal man ikke være bange for. Det er et stort plus.

Vi har nemt til alt indkøb, vores arbejde, Frederik cykler i skole, Katrines bus kører direkte til hendes uddannelse sted, og naturen er lige rundt om hjørnet, hvor vi går mange ture med vores hund. Lige i nærheden ligger, der en 6 hullers golfbane, man kan slå sig løs på.

Naboskabet i ejendommen er heller ikke til at klage over, der er altid en der giver en hånd med, hvis man har brug for det.

Efter vi er kommet godt på plads, har det givet os ro i hverdagen. – Det er den bedste investering og beslutning vi har gjort for os selv, det er her, vi skal blive gamle ❤.“

– Tina & Peter, købere hos Nybolig, beboere på Horisonten

Hent salgsmateriale

Hent salgsmateriale

Udfyld venligst dine oplysninger for at downloade salgsmateriale.

HVILKE EMNER ER DU INTERESSERET I?


Ved download af salgsmateriale accepterer du at ejendomsmægleren må kontakte dig pr. telefon eller e-mail med yderligere oplysninger om ejendommen.