Åbent Hus på lørdag fra kl. 10 – 16 – tilmeld dig på tlf. 9819 4466

Menu

Kontakt

Kontakt mægler for mere information og book et personligt møde og fremvisning

 

Købsprocessen

Nybolig Palle Ørtoft fører dig trygt igennem din bolighandel fra start til slut

Købsaftalemøde

Når du har besluttet dig for at købe en af lejlighederne i Horisonten, vil du blive indkaldt til et købsaftalemøde hos ejendomsmæglerfirmaet Nybolig Palle Ørtoft. På købsaftalemødet vil ejendomsmægleren gennemgå købsaftalen fra a-z samt diverse bilag, og købsaftalen vil efterfølgende blive underskrevet.

Købsaftalen – advokat- og pengeinstitutforbehold

Købsaftalen er udarbejdet af sælgers advokat, Bruun og Hjejle Advokatpartnerselskab, som har mange års erfaring med projektsalg. Det er også sælgers advokat der består berigtigelsen, herunder ekspedition og tinglysning af skøde samt udarbejdelse af refusionsopgørelse.

For at du skal føle dig tryg ved at handle en ejerlejlighed på Horisonten, er købsaftalen gjort betinget af din advokats og pengeinstituts godkendelse. Efter begge parters underskrift af købsaftalen sendes denne sammen med bilag til din advokat og dit pengeinstitut, hvorefter de har 6 hverdage til at godkende handlen.

Udbetaling og garanti

6 hverdage efter køber og sælger har underskrevet købsaftalen, skal køber betale en udbetaling på kr. 50.000 og der skal foreligge en uigenkaldelig bankgaranti. Bankgarantien tjener til sikkerhed for handlen, og erstattes af en kontant deponering senest en uge før overtagelsesdagen.

Fortrydelsesret

Når du køber en lejlighed på Horisonten, vil du som køber naturligvis have 6 dages fortrydelsesret. Hvis du fortryder dit køb og vil gøre brug af din fortrydelsesret, vil det ikke koste dig noget. Det vil heller ikke koste dig noget, hvis din advokat eller dit pengeinstitut annullerer handlen inden for fristen på de 6 hverdage efter begge parters underskrift.

Aflevering samt 1- og 5-års gennemgang

Sælger sørger for at kalde køber ind til en før-aflevering af lejligheden inden indflytning. Eventuelle fejl og mangler ved lejligheden, der konstateres ved før-afleveringen, anføres på en mangelliste, der underskrives af begge parter. Fejl og mangler vil så vidt det er muligt blive udbedret inden overtagelsesdagen.
Omkring 1 år og igen 5 år efter overtagelsesdagen indkaldes køber igen til gennemgang.

Hent salgsmateriale

Hent salgsmateriale

Udfyld venligst dine oplysninger for at downloade salgsmateriale.

HVILKE EMNER ER DU INTERESSERET I?Ved download af salgsmateriale accepterer du at ejendomsmægleren må kontakte dig pr. telefon eller e-mail med yderligere oplysninger om ejendommen.