fbpx

Åbent hus med tilmelding lørdage fra kl. 10-16 – tilmeld dig på 9400@nybolig.dk

Menu

Om Horisonten

visionen om
aalborgs højeste bygning

Horisontens betagende arkitektur er designet af et af landets største arkitektfirmaer, Arkitema. Byggeriets færdige udformning kommer til at bestå af de tre smukt udformede søjler, hvilket bestemt ikke er et tilfælde. Formen bærer nemlig en del af Aalborgs historie i sig.

Dengang Lindholm Brygge endnu var et kendt område for industri, især cementindustri, stod der frem til 1982 opført to store cementsiloer på det grundstykke, hvor Horisonten opføres i dag.

 

 

“På fineste vis sender Horisontens moderne

arkitektoniske fortolkning af siloerne

en hilsen tilbage til fortiden”

Ikke nok med at bygningen er æstetisk flot og byder på gode faciliteter, så vil den også med sine næsten 70 meter komme til at markere sig som Aalborgs højeste bygning. Deraf navnet Horisonten. Og deraf den fuldkommen fantastiske udsigt, som fås i mange varianter alt efter den valgte lejligheds placering.

Fra lejlighederne kan man få udsigt mod nord, syd, øst og vest; over fjord, strandpark og hustage. Samtidig kan man nede fra både Nørresundbys og Aalborgs gader og stræder spotte de tre høje søjler. Tæt på og helt ude i horisonten.

Se boligtyper

 

Hent salgsmateriale

Hent salgsmateriale

Udfyld venligst dine oplysninger for at downloade salgsmateriale.

HVILKE EMNER ER DU INTERESSERET I?


Ved download af salgsmateriale accepterer du at ejendomsmægleren må kontakte dig pr. telefon eller e-mail med yderligere oplysninger om ejendommen. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.