Menu

Boligtyper

 1. A
 2. A1
 3. B
 4. B1
 5. C
 6. C1
 7. D
 8. D1
 9. E
 10. F
 11. G

EN LILLE DEL AF
DEN STORE HELHED

Her på siden vil vi præsentere dig for en lille del af den store helhed: et mindre udsnit af de i alt 31 lejlighedstyper, som fint præsenterer de specielle muligheder, som gør Horisonten så rig, varieret og mangfoldig.

Vi mener nemlig, at livsstil og boligkvalitet hænger uløseligt sammen. Derfor har vi med Horisonten skabt en unik mulighed for dig, hvor du selv kan stille krav til dit fremtidige hjem og være med til at træffe de store beslutninger. Hvor meget plads har du behov for? Hvilken udsigt skal være din nye kulisse? Hvordan skal dit hjem indrettes?

Horisonten er alle boliger i én.

Er dit drømmehjem ikke vist blandt de viste boligtyper, så frygt ej. Horisonten indeholder nemlig i alt 31 forskellige typer lejligheder, som er – og yderligere kan blive – individuelt skræddersyet efter dine ønsker og behov.

 

Åben boligoversigt

Horisonten tæt på naturen og byen

Horisonten er en treenighed af formfuldendte søjler, som kommer til at have hjemme i grænselandet mellem byens nye kulturelle midtpunkt og Fjordparkens vidtstrakte naturlandskab. Med denne omhyggeligt velvalgte placering på Lindholm Brygge i Nørresundby går man en verden af oplevelser i møde.

Læs mere om beliggenheden